Telenor Arena nöjda med sin nya responsiva webbplats i Wordpress
2015-02-24

Telenor Arena nöjda med sin nya responsiva webbplats i Wordpress

Efter att Telenor Arena anlitat webbyrån Wasabi Web för att bygga en ny hemsida åt dem har försäljningen via webben ökat rejält. Detta framgår i artikeln skriven av WTVG som publierades nyligen. Enligt artikeln har den nya webbsidan gjort att Telenor Arena kunnat öka sin försäljning via webben med hela 19 %.

Det var i oktober 2013 som Wasabi Web vann upphandlingen om att få göra Telenor Arenas nya webbplats samt en mobilapp. Wasabi Webs särskilda kompetenser inom webbdesign genom Wordpress (läs mer) och responsiv design var bidragande orsaker till att samarbetet blev av. Genom tydliga mål, beräkningar av vad som väntades generera vinst samt insatser inom bland annat responsiv design och utveckling i Wordpress kunde Wasabi Web ge Telenor Arena en snygg och lättillgänglig webbsida. Den tillhörande appen presenterar enligt uppgift all information en användare kan tänkas behöva på ett enkelt och snyggt sätt.

Telenor Arena har meddelat att de är mycket nöjda med resultaten och betraktar samarbetet med Wasabi Web som början på en lång relation. Artikeln berättar vidare om flera kunder som Wasabi Web samarbetat med. Byrån har endast några få år på nacken, men har redan en lång rad av framgångsrika arbeten tillsammans med kunder på sin meritlista. Bland annat har de jobbat med Svenska Kyrkan, Länsförsäkringar Uppsala och WSP.