Stenbolaget firar 10 år i branschen 2015
2014-09-30

Stenbolaget firar 10 år i branschen 2015

Från uppstickare med några få anställda till marknadsledande med fler än 40 000 nöjda kunder i hela Sverige. Sedan starten år 2005 har Stenbolaget genomgått en omfattande förvandling. Idag har företaget en framträdande roll inom försäljning av marksten, kanststen, stödmurar och natursten till marknadens bästa priser.


Stenbolaget tog steget in i branschen år 2005, inledningsvis som liten utmanare till större etablerade verksamheter. Med tiden har Stenbolagets satsningar på hårt arbete, personligt engagemang och unikt servicetänk stärkt företaget och resulterat i möjligheten att på allvar utmana flera av sina konkurrenter. Nästa år, 2015, har Stenbolaget hunnit bli 10 år.

Stenbolaget har som ambition att finnas där och göra det lilla extra och tror på kunskap som en väg till gott resultat. På plats i butikerna kan kunderna få hjälp med alla typer av sten- och byggfrågor. Nya och gamla kunder kan också boka tid för personlig rådgivning för att få hjälp med sina projekt. I dagsläget har Stenbolaget fyra varuhus i Arninge, Barkarby, Sköndal och Botkyrka. För den som inte har möjlighet att komma till något av varuhusen finns istället rådgivning per telefon och mejl. Mer information om Stenbolagets rådgivning och hur du bokar hittar du på deras hemsida.

Idag kan Stenbolaget erbjuda branschens snabbaste leveranser av bland annat mark- och kantsten till en bred krets av både företags- och privatkunder. Anläggning av kantsten har på senare tid populariserats enormt i Sverige, och kanske är det Stenbolagets förtjänst. Klicka här för att läsa mer om metoden och se hela utbudet.

Dessutom är Stenbolaget certifierat för e-handel vilket innebär att de lever upp till kraven som Trygg e-handel kräver. Vad dessa krav innebär kan du läsa mer om på Trygg e-handels webbplats eller genom att följa den här länken: http://www.tryggehandel.se/?sida=krav